Happy Hour

Zile
Ore
Min
Sec

HIFU

HiFu (High-Intensity Focused Ultrasound)

HIFU este o procedură medicală anti-aging cu rol de lifting facial. Te scapă de cele mai încăpățânate riduri după prima ședință și redă fermitatea pomeților, bărbiei, gâtului sau decolteului!

Cum functioneaza HIFU?

Tehnologia HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) se bazeaza pe ultrasunete de frecvente inalte intens focusate care stimuleaza  regenerarea colagenului existent in piele, dar si neocolageneza, formarea de colagen nou. HIFU este singurul tratament non-invaziv care utilizează ultrasunete și propriul proces natural de vindecare a corpului pentru liftingul non-chirurgical al pielii care si-a pierdut elasticitatea si fermitatea.

Pot fi astfel tratate zona din jurul ochilor (riduri perioculare si lifting-ul sprancenelor), frunte, santuri nazogeniene, zona periorala (comisurile buzelor), zona gatului si decolteul, precum si ovalul fetei (refacerea conturului ferm al fetei).

Beneficiile tratamentului HIFU facial:

DURATA sI REZULTATELE TRATAMENTULUI?

HIFU CORPORAL

Aparatul focalizează ultrasunetele în profunzimea țesutului până la 1.5 -2cm adâncime unde, printr-o succesiune de presiuni și decompresări, sparge celulele adipoase. Vibrația ultrasunetelor crește fluiditatea celulelor grase, ajutând la eliminarea și dizolvarea acestora.

Procedura poate fi folosită la conturarea abdomenului, modelarea coapselor sau a brațelor, iar rezultatele vor fi vizibile de la prima ședință printr-o reducere a țesutului adipos de până la 2,5cm per ședință.

Durata unei proceduri HIFU Corporal depinde de zona tratată și de planul de tratament stabilit la primul consult împreună cu specialiștii Aristocrat Studio . Majoritatea pacienților au nevoie de un singur tratament aplicat per zonă, dar în functie de răspunsul biologic, ședințele se pot suplimenta.

Un alt beneficiu al acestui tratament îl reprezintă stimularea producției de colagen propriu, combătând astfel celulita și conferind elasticitate pielii. Pe lângă remodelarea corporală, este eficient și în tratamentele anti-îmbătrânire și anti-rid.

Ca efecte secundare cu frecvență redusă pot apărea o ușoară roșeală a pielii, furnicături sau mici umflături care vor dispărea însa în câteva ore de la tratament. În cadrul primului consult se va stabili și dacă o persoană este sau nu un candidat potrivit acestei proceduri.

Specialiștii ARISTOCRAT STUDIO recomandă tratamentul HIFU Corporal pentru abdomen, zona subfesieră, interiorul coapselor si brațe.

Testimoniale

programeaza-te

Completați formularul și unul dintre operatorii noștri vă va suna înapoi pentru a vă ajuta să rezervați o consultație gratuită cu una dintre frumusețile noastre.

Programeaza-te!
Verified by ExactMetrics