Happy Hour

Zile
Ore
Min
Sec

Tunel cu infrarosu

RECOMANDARI SI BENEFICII

Tunel cu infrarosu este un tratament modern prin care depozitele de grasime si substantele nocive din organism sunt eliminate prin transpiratie. Impachetarile pentru acest tip de tratament sunt de mai multe tipuri, in functie de dorintele si nevoile tale. Pot fi impachetari cu cofeina, care are efect uimitor in tratarea celulitei, impachetari cu ceai verde, alge marine, ciocolata si multe altele. Poti alege tipul impachetarii pentru tunel cu infrarosu in functie de nevoile tale si efectul pe care il poate avea asupra zonei tratate.

Beneficii

Impachetarile in tunel cu infrarosu au numeroase beneficii asupra organismului. In primul rand, acestea contribuie la scaderea in centimetri si scadere in kilograme. Chiar de la primele sedinte, se va diminua semnificativ aspectul de coaja de portocala a pielii. De asemenea, tratamentele cu tunel cu infrarosu elimina retentia de apa din organism.

Lista de preturi
  • Pret: 100 Ron/sedinta

Testimoniale

programeaza-te

Completați formularul și unul dintre operatorii noștri vă va suna înapoi pentru a vă ajuta să rezervați o consultație gratuită cu una dintre frumusețile noastre.

Programeaza-te!
Verified by ExactMetrics